tirsdag 12. mai 2009

Rasistdrapet på Heimdal.

Tomhylser med spor fra mannens ladeapparat fra mordstedet og to uavhengige steder limer mannen til ugjerningen. Det er all grunn til å anta at Kripos har funnet den avgjøremnde biten i puslespillet her.

Men Trondheims befolkning skal merke seg: Pistolklubben mannen er medlem av, har hatt et mye større innsyn enn alle oss andre i denne saken, ettersom konkrete våpen blandt medlemmene er blitt sjekket ut av saken.
På tross av dette er mannen fortsatt medlem, og har således, dersom han mot formodning ikke blir dømt, fortsatt formelt rett til å ha våpen!
Mannen retter også direkte drapsanklager mot klubbens øvrige medlemmer, i og med at han hevder å ha plukket tomhylser funnet hjemm i klubbens skyteanlegg, anklagen blir da at hylsene funnet på drapsstedet og hjemme stammer fra samme våpen, drapsvåpnet, medn at våpnet tilhører et av de andre medlemmene! På tross av slike grove anklager beholder klubben ham som medlem!
At mannen ikke forsto at Kripos var i stand til å lenke tomhylsene fra alle funnsteder direkte til mannens lademaskin, gjør ikke saken bedre - mannen er grepet i løgn, ondsinnet løgn rettet mot klubbmedlemmene, på tross av det beholder man ham som medlem!

At ikke klubben har tatt affære straks, er utrolig, spesielt med tanke på mannens "forsvar" : psykotisk bevisstløshet og hukommelsestap for hele det angjeldende døgnet. Slike mennesker bør jo ikke engang komme i nærheten av våpen i det hele tatt!

Det er rett og slett utrolig at ikke klubben har tatt affære og signaliserer tydelig at man tar avstand fra rasistisk vold - her bør kanskje Føre-var- prinsippet komme til anveldelse?


Men Trondheims befolkning skal også vite at klubben tidligere slett ikke har vist noen tilbakeholdenhet med utmeldelser, eller å nekte folk medlemsskap, når man mistenker at interesserte kandidater har motsatt syn av han som nå sitter tiltalt.
Klubbens formann M. Elstad har særlig utmerket seg i så måte, han har gått foran i å få utmeldt eller kastet ut folk med motsatt syn av seg selv, både fra klubb og forbund.. Så det er kanskje en slags logikk i handlemåten vi ser nå?


Denne klubben har også blitt lenket til hjemmesider med tema som lignerrasist-organisasjoner, lignende Vigrid, dette er bl.a. påpekt i brev fra Politidirektoratet i forbindelse med stevneinnbydelse til internas\jonalt stevne i inneværende år. Vi har dokument fra Politidirektoratet som viser dette.


Det er på høy tid at politiet tar grep og rydder opp i ugresset, før det blir et helt villniss.

 
Blogglisten