torsdag 14. mai 2009

Til doms i rasistdrapet på Heimdal

Tomhylser med spor fra mannens ladeapparat fra mordstedet og touavhengige steder LIMER mannen til ugjerningen. Det er all grunn til å anta at Kripos har funnet den avgjøremnde biten i puslespillet her.

Mannen retter også direkte drapsanklager mot skytterklubbens klubbens øvrige medlemmer, i og med at han hevder å ha plukket tomhylser funnet hjemme hos ham i klubbens skyteanlegg, anklagen blir da at hylsene funnet på drapsstedet og hjemme stammer fra samme våpen, drapsvåpnet, men at våpnet tilhører et av de andre medlemmene!

At mannen ikke forsto at Kripos var i stand til å lenke tomhylsene fra alle funnsteder direkte til mannens lademaskin, gjør ikke saken bedre - mannen er grepet i løgn, ondsinnet løgn også rettet mot klubbmedlemmene, på tross av det beholder man ham som medlem i klubben!

Derfor er det grunn til å håpe at mannen, når han nå blir dømt skyldig, får en lang fengselsstraff og ikke blir overlatt til det psykiske helseverns vurderinger alene.
For da kan den uholdbare situasjon oppstå, at denne gjerningsmannen er ute på gatene om 6 til 12 mnd, og som fortsatt medlem i våpenklubb, ber om å få tilbake våpna sine!
 
Blogglisten