onsdag 15. juli 2009

Vannskuter

Sakset fra Sør-Trøndelag:
"Vil ta råkjørere på sjøen
Politiet har i helga mottatt melding om råkjøring med båt gjennom Hemnskjelsundet i Snillfjord. Nå vil politiet bruke Kystvakta for å kontrollere trafikken.

Folk som har tipset politiet om kjøringa, frykter det skal skje en alvorlig ulykke her i Hemnskjelsundet. Meldinga denne helga går ut på kjøring i høy hastighet med offshorebåter, opplyser lensmann Arve Nordtvedt ved Orkdal og Agdenes lensmannskontor.
Det er skiltet fem knops hastighetsbegrensning gjennom sundet, men mange respekterer ikke dette..."

"vet også at det kjøres med vannskuter, som det er totalforbud mot."


Å herrejemini!

Vi er et land befolket av humørløse besserwissere, når man kan finne på å forby noe så troskyldig som en vannscooter!

Dette føyer seg inn i rekken av meningsløsheter vi har hatt i Norge :

Verdens eneste land med forbud mot rullebrett,
verdens eneste land med forbud mot softair.
Og nå verdens eneste land med forbud mot vannscooter!

Forbudet mot rullebrett og softair er opphevet vel og merke. Og nå innser ALLE hvor dumt det var!

Politiet burde være i stand til å prioritere litt, det er ikke ALT som kommer fra oven som bør vektlegges like mye, og vannscooter-forbudet kommer høyt opp på lista her!

Foreløpig ligger vannscooter, sprettert og armbrøst på topp når det gjelder idiotforbud i dette landet.

Ja for du visste at det er forbud mot noe som nesten alle og enhver kan lage seg selv, med minimal innsats og moderne elektriske verktøy som enda er i fritt salg? Alle KAN lage seg bøde sprettert og armbrøst allikevel har vi et tåpelig forbud mot dem! Vannscooter er noe nytt og uvant, og blir oppfattet som fryktelig farlig. Hadde TOGET blitt oppfunnet i dag, hadde det nok kommet et forbud. Godt ikke det skjedde i gamle dager, for da hadde Norge gått glipp av all moderne utvikling...

Slike totalt unødvendige forbud oppfattes av mange som lite viktige å sloss i mot. Til det er å si at slike forbud stenger både unge og gamle ut fra FANTASI. I fremtiden skal vi leve av kunnskap. For å utvikle kunnskapen i samfunnet og hos hver enkelt er det viktig med FANTASI. Et humørløst samfunn er et fattig samfunn. I fremtiden blir det enda alvorligere, et fantasiløst samfunn kommer til å bli et fattig samfunn bokstavelig talt og ikke bare et fattigslig samfunn. Derfor er dette mye viktigere enn hva folk tror og oppfatter i dag.


At ikke ellers oppegående politifolk skjønner hvor dumt de fremtrer selv, ved å ta dette opp, er utrolig.

Enkelte ting bør en la være å nevne, og heller vente med stor ro på at helt unødvendige forbud forsvinner av seg selv.

Vannscooterforbudet kommer ikke til å bestå, like lite som spretterforbudet. De havner nok der hvor rullebrettforbudet havnet. Har ikke politiet NOE å gjøre?

 
Blogglisten